В Умані хасид ударив іншого паломника ножем

В Умані хасид ударив іншого паломника ножем

Внаслідок раптового конфлікту між паломниками-хасидами, один з них завдав іншому ножове поранення. Потерпілого госпіталізовано. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення Уманської міської лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючого ножового поранення доставили 42-річного хасида, громадянина Ізраїлю. Постраждалий розповів, що між ним та інших паломником виник конфлікт, в результаті якого той завдав йому ножове поранення.

Працівники поліції встановили особу, яка обґрунтовано підозрюється у причетності до вчинення даного кримінального правопорушення. Ним виявився 52-річний громадянин Ізраїлю.

Особу затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 121(Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x