Восьму добу триває ліквідація пожежі торф‘яників біля Ірдиня

Восьму добу триває ліквідація пожежі торф‘яників біля Ірдиня

Вже 8 добу тривають роботи з ліквідації пожежі на торфовищах поблизу селища Ірдинь. Спільними зусиллями пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС та інших спецслужб станом на ранок 25 вересня, вдалося ліквідувати пожежу на площі 22 га. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Вогнем охоплені окремі осередки торфу на площі 29 Га.

Восьму добу триває ліквідація пожежі торф‘яників біля Ірдиня

На місці пожежі розгорнуті сили та засоби Черкаського зведеного загону, пожежна та спеціальна техніка Білозірського та Дубіївського лісництв, пожежні розрахунки місцевої пожежної охорони та Міністерства оборони, ДП «Черкаситорф».

Всього на місці робіт сконцентроване угрупування сил, до якого входить 40 одиниць техніки та 110 фахівців. Створено 5 оперативних дільниць, працює 26 пожежних стволів.

Для підтоплення торфовищ включені спеціальні насоси ДП «Черкаситорф», тривають роботи з наповнення водою спеціальних рівчаків, що були прориті навколо осередків пожежі.

На місці пожежі працює мобільно-оперативна група Управління на чолі з першим заступником начальника Управління полковником служби цивільного захисту Сергієм Озераном.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x