Городищани відзначили День міста

Городищани відзначили День міста

23 вересня Городище відзначило чергову річницю від свого дня народження. Зранку в храмах міста відбулися святкові богослужіння, де всі присутні молилися за нашу державу, мир та спокій в Україні, рідне місто, власну сім’ю.
Любителі та прихильники спорту зібралися на території спорткомплексу «Колос», де відбувся розіграш Кубка міста по футболу, шаховий турнір та у спортзалі ЗОШ № 3 відбувся розіграш Кубка міста з волейболу.

Малеча разом із батьками мали можливість відвідати осінній пленер «Рідне місто моє над Вільшанкою» за участю вихованців відділу образотворчого мистецтва Городищенської дитячої школи мистецтв на площі Гулака-Артемовського.
Безліч позитивних емоцій та вражень отримали наймолодші городищани від вистави «Незвичайний день з життя Буратіно» Черкаського театру ляльок-велетнів «Мульті-шоу». Для дітей виступив став по-справжньому цікавим видовищем. Актори з великою відповідальністю поставилася до підготовки вистави, докладаючи максимум зусиль аби порадувати дійством невгамовних глядачів.

Городищани відзначили День міста

Святковий вечір на сцені районного Палацу культури урочисто відкрили міський голова Володимир Мирошник та голова райдержадміністрації Олексій Лавріненко, які звернулися до всіх присутніх зі словами щирих вітань і побажали усім містянам щасливого свята, щоб завжди панувала злагода, згуртованість, гостинність та щире бажання зробити рідне місто найкращим.
Також було зазначено, що всі ми любимо своє місто, адже тут ми живемо, працюємо, ростимо дітей, радіємо життю, саме в ньому живуть наші рідні та дорогі люди. За всю історію існування тут зросло, вчилося, працювало не одне покоління видатних людей, які зробили чималий внесок у розбудову міста, тож з нагоди дня міста відзначили кращих представників міської громади та вручили грамоти і грошові винагороди: Панасу Зінченку, Ірині Пестєнковій, Марії Мельник, Олені Набок, Наталії Жовталюк, Руслану Павленку, Олександру Щепаку, Руслану Черкащину, Василю Кравченку.

Городищани відзначили День міста

Вдалим продовженням святкування стала концертна програма естрадного гурту «Млада» й артиста-пародиста «Дзідзьо». Позитивних емоцій додав і виступ на площі Миру спеціальних гостей свята вокально-інструмантального гурту «Українська Швейцарія» з Полтавщини.
Варто відзначити, що цьогорічний День міста пройшов яскраво та різноманітно, створивши для місцевих жителів і гостей чудовий настрій незабутню атмосферу приємних вражень. Завершенням свята стала дискотека просто неба, яка зібрала велику кількість молоді. Святкова фієста стихла близько опівночі. І залишила по собі масу позитивних спогадів та незабутніх емоцій.

Володимир Чос

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x