На 7 мільйонів гривень відремонтували доріг у Каневі

На 7 мільйонів гривень відремонтували доріг у Каневі

Станом на вересень у Каневі проведені капітальні ремонти робіт по вулицях Горького, Котляревського, Єсеніна. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міської ради.

– Виконуючи ремонт по вулиці Котляревського, не оминули й провулок Котляревського. Там розташовано зовсім мало осель, але, залишивши його, повернулися б ми сюди не скоро, – пояснює міський голова Ігор Ренькас. – Також завершено ремонт дороги по вулиці Кобзарева (кол. Свердлова), який був розпочатий у минулі роки, і з’єднали її з вулицею Парковою.

Не забули про ремонт дороги по вулиці Бузницького, щодо якої до міської ради надходило найбільше звернень від жителів міста.

Займалися й облаштуванням прибудинкових територій. Так, на суму близько 300 тис.грн. виконані поточні ремонти прибудинкових територій у районі житлових будинків так званого «оргперіоду», що по вулиці Енергетиків.

Окремо варто відзначити й територію поблизу Канівського об’єднаного управління Пенсійного фонду, що розташоване за адресою 206-ї дивізії, 10а – дитсадок «Садко».

– Пенсіонери Канева будуть щиро здивовані, відвідавши управління Пенсійного фонду, і замість традиційних чагарників побачать благоустроєну прилеглу територію з новим асфальтовим покриттям, – зауважив І.Ренькас. – Загалом в Каневі вже виконано робіт на суму близько 7 млн.грн. На жаль, значна їх частина досі не оплачена, але, як і в попередні роки, виконавець робіт ПП «Канів-Граніт» (керівник Абов Авеян) йде нам назустріч і частково проводить ремонти доріг у кредит.

Утім, попри те, що ремонтні роботи доріг не припиняються, люди продовжують активно звертатися до міського голови з цього приводу. Саме це питання найчастіше порушується в ході прийому громадян, який щотижня проводить міський голова.

– У планах – облаштувати асфальтове покриття по вулицях Захарченка – найбільш емоційні звернення останнім часом надходять від жителів цієї вулиці. Також плануємо завершити ремонт дорожнього покриття по вулиці Б.Ступки. Пам’ятаємо і докладемо всіх зусиль, щоб зробити в цьому році, можливо щебенем, вулиці Зарубську, Новоселицю, Підмоскову і Довженка, – підсумовує міський голова.

Нагадаємо, також цього року було проведено ремонти по вулицях Київська, Б.Хмельницького, Героїв Небесної Сотні, Енергетиків, Набережна 1-ї лінії, Т.Шевченка, О.Кошового, Маршала Рибалка, Дорошенка, Комарова, Шкільній та на площі Соборна. Капітально відремонтовано дорожнє покриття по вулицях Чкалова, Успенська і Завойка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x