В Ірдині урок для дітей провели рятувальники

В Ірдині урок для дітей провели рятувальники

Триває роз’яснювальна робота з населенням, що проживає в селах, які найбільше страждають від задимленості, що виникає в результаті горіння торфовищ. Інспектори Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області інформують жителів Ірдиня, Дубіївки та Білозір’я про можливі наслідки отруєнь продуктами горіння, та навчають, як діяти, щоб убезпечити себе та рідних. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Також фахівці ДСНС в рамках проведення «Тижня знань безпеки життєдіяльності» завітали до дошкільного навчального закладу – загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в селі Ірдинь.

Представники «Служби порятунку «101» розповіли вихованцям закладу про важливість дотримання правил безпеки як в побуті, так і на відкритій місцевості. Через пожежу торфів в адміністративних межах Білозірської об’єднаної територіальної громади рятувальники вкотре нагадали малечі про необхідність дотримання елементарних правил безпеки в умовах високої задимленості.

Також фахівці ДСНС продемонстрували вихованцям та вихователям як користуватися вогнегасником та нагадали правила поведінки під час виявлення підозрілих предметів, що за зовнішніми ознаками схожі на вибухонебезпечні. А щоб дітям краще було запам’ятати правила, інспектори роздали їм інформаційні пам’ятки застережного характеру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x