У черкасця вилучили гранату і наркотики

У черкасця вилучили гранату і наркотики

Зброю та наркотики зберігав раніше судимий 42-річний житель Черкас. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України та вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До оперативників Черкаського відділу поліції надійшла інформація про чоловіка, який незаконно зберігає зброю. За вказаним фактом було відкрито кримінальне провадження та встановлено підозрювану особу. Ним виявився раніше судимий 42-річний житель Черкас.

Під час санкціонованого обшуку його квартири правоохоронці виявили гранату Ф-1 без запалу. Крім того, знайшли поліетиленовий пакет з амфетаміном, вагою близько 70 грамів, 9 згортків з розфасованою марихуаною, електронні ваги та два гумових кийки. Господар квартири зізнався, що знайдені наркотичні засоби належать йому, він їх збуває. Також повідомив, що цим бізнесом зайнявся нещодавно.

Речові докази вилучені та направлені на дослідження. Правоохоронці продовжують розслідування кримінального провадження, яке було відкрито за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x