Уманські боксери здобули нагороди на кубку з боксу

Уманські боксери здобули нагороди на кубку з боксу

22−24 вересня в місті Умань у залі боксу Уманської ДЮСШ пройшов відкритий Кубок міста з боксу серед юніорів, юнаків та молоді, присвячений Дню міста Умань. Зазначимо, що вік учасників змагань був різний, тому і змагання вийшли напрочуд цікаво. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.

У турнірі взяли участь 16 команд. За перемогу боролись близько 168-ти боксерів із Житомира, Вінниці, Кропивницького, Черкас, Ватутіного, Звенигородки, Тального, Жашкова, Христинівки, Уманського району, Києва, Шполянського району, Монастирища та учасники трьох команд з Умані БК «Вега», БК «Ринг» та Уманська ДЮСШ. Наші боксери у складі 10-ти вихованців Матусівської ДЮСШ також прийняли участь у турнірі, де показали хороший результат. Змагаючись два дні юні боксери показали високий рівень фізичної та технічної підготовки виборовши чотири перші місця, одне друге та два третіх місця, отримавши в нагороду дипломи та медалі.

Ось результати:
– переможцями стали Пахолко Руслан, Муравйов Ростислав, Шевченко Святослав та Верніченко Андрій (до речі, це перші змагання Андрія на яких він був наймолодшим учасником змагань);
– срібло виборов – Крижній Артем ;
– бронзові нагороди у Жука Максима та Горбача Павла.

Команду підготував тренер – викладач Матусівської ДЮСШ із боксу Віктор Назаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x