Адміністрація школи на Черкащині вирішила, що аварійна будівля готова приймати учнів

Адміністрація школи на Черкащині вирішила, що аварійна будівля готова приймати учнів

Органи прокуратури області вивчили обставини аварійного стану частини будівлі одного з навчальних закладів області. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Попри наявність пошкоджень приміщення, адміністрація навчального закладу та відповідальні особи територіального відділу освіти не вжили належних заходів з метою виявлення та усунення причин відповідних пошкоджень. Натомість склали акт прийому готовності школи до навчального року. У подальшому це перешкодило ефективній організації освітнього процесу.

З метою повноти та об’єктивності з’ясування обставин події органами прокуратури забезпечено прийняття рішення в порядку, передбаченому кримінальним процесуальним законодавством.

Так, за вказаним фактом прокуратура внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Здійснення досудового розслідування в зазначеному кримінальному провадженні доручено Черкаському районному відділенню Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Розслідування триває, вживаються заходи, спрямовані на всебічне та повне дослідження всіх обставин справи, хід слідства взято на контроль Черкаською місцевою прокуратурою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x