На Чорнобаївщині викрили серійного злодія

На Чорнобаївщині викрили серійного злодія

Зловмисник викрав телевізор та програвач, які хотів збути за вигідною ціною. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Чорнобаївського відділення поліції звернулась 45-річна жителька одного із сіл району. Жінка повідомила про крадіжку телевізора та програвача. Як з’ясували правоохоронці, зловмисник проник у домоволодіння шляхом вільного доступу. Серед майна, яке було всередині, забрав техніку, після чого зник у невідомому напрямку.

Зловмисником виявився 51-річний непрацюючий неодноразово судимий за аналогічні злочини чоловік. У його помешканні поліцейські виявили та вилучили викрадені речі потерпілої, серед яких були викрадені речі у інших громадян.

Поліція вже встановила причетність затриманого до 4 крадіжок майна громадян. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років. Обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x