Президент відзначив черкащан – спортивного діяча і призерів Дефлімпійських ігор

Президент відзначив черкащан – спортивного діяча і призерів Дефлімпійських ігор

Почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» присвоїв Президент України Володимиру Фощію. Орденом «За мужність» ІІ ступеня відзначили Віктора Пустовіта і Миколу Кулика. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

Президент відзначив черкащан – спортивного діяча і призерів Дефлімпійських ігор

Указом Президента України «Про відзначення державними нагородами України з нагоди дня незалежності України» від 24.08.2017 № 251/2017 за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм присвоєно почесне звання «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ УКРАЇНИ» Фощію Володимиру Григоровичу – першому заступникові голови Федерації футболу Черкаської області. Почесне звання Володимиру Фощію вручив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Указом Президента України №268/2017 від 09.09.2017 року «Про відзначення державними нагородами України членів національної збірної команди України на ХХІІІ літніх Дефлімпійських іграх 2017 року» за досягнення високих спортивних результатів на ХХІІІ літніх Дефлімпійських іграх 2017 року в місті Самсун (Турецька Республіка), виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги, утвердження міжнародного авторитету України нагороджено орденом «ЗА МУЖНІСТЬ» ІІ ступеня Кулика Миколу Володимировича – срібного призера Дефлімпійських ігор з легкої атлетики та Пустовіта Віктора Миколайовича – срібного призера Дефлімпійських ігор з футболу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x