Канівські депутати не дозволили встановлення обладнання мобільного зв’язку на даху будинку

Канівські депутати не дозволили встановлення обладнання мобільного зв’язку на даху будинку

На останньому засіданні сесії Канівської міської ради депутати скасували рішення виконавчого комітету про надання дозволу розміщення обладнання мобільного зв’язку телекомунікаційної мережі на даху житлового будинку. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівського міськвиконкому.

Відповідне рішення «Про надання дозволу на підписання КП «ЖЕК» договору про надання послуг з утримання обладнання мобільного зв’язку, телекомунікаційної мережі» виконавчий комітет Канівської міської ради ухвалив у січні ц.р.

– У цьому районі, дійсно, подекуди дуже поганий мобільний зв\’язок. Представники ПрАТ «МТС Україна» надали усі дозвільні документи та усіляко заперечували негативний вплив на стан здоров’я жителів будинку, – пояснив Канівський міський голова Ігор Ренькас. – Відтак, члени виконкому проголосували за рішення про надання дозволу на розміщення вежі мобільного зв’язку на даху житлового будинку, що знаходиться за адресою: вул.Шевченка, 47.

Утім, на засіданні сесії виступив депутат міської ради Юрій Гамалій. Він повідомив, що до нього звертаються жителі цього будинку, які виступають категорично проти встановлення такого обладнання над їхніми помешканнями. Міський голова підтвердив, що знає про протести громадян, але рішення виконкому може скасувати тільки сесія. Тому відповідне питання було поставлено на голосування і депутати його підтримали. Відтак, на даху житлового будинку, що розташований по вул. Шевченка, 47 обладнання мобільного зв’язку встановлюватися не буде.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x