У Черкасах з автомата розстріляли керівника департаменту ЖКГ

У Черкасах з автомата розстріляли керівника департаменту ЖКГ

Учора ввечері, 28 вересня, вбили депутата черкаської міської ради Михайла Бінусова. Невідомі розстріляли його з автомата. На місце події прибули правоохоронці. Тривають слідчі дії. Про це «Нова Доба» дізналася із власних джерел.

Очільник черкаського \”Укропу\” Михайло Бінусов нещодавно став виконувачем обов\’язків директора міського департаменту житлово-комунального господарства.

У Черкасах з автомата розстріляли керівника департаменту ЖКГ

– Йому була поставлена задача побороти корупцію в департаменті. Всі потоки були повністю перекриті, – розповів у коментарі коментарі виданню «Про все» міський голова.
Він також зазначив, що спілкувався з депутатом за годину до вбивства: «Він вийшов з ефіра (на телеканалі «Рось», – ред). О 10 годині я з ним спілкувався по телефону» …

Прес-офіцер патрульної поліції Зоя Вовк повідомила подробиці вбивства Михайла Бінусова.
– До поліції надійшов виклик про стрілянину в районі Луначарського. По прибуттю на місце було виявлено тіло. Охоронець гаражів в час події дивився телевізор і почув постріли, але підозрілих осіб не бачив. Зі слів охоронця, постріли були схожі на автоматні, – зазначила Зоя Вовк.

За її словами, Михайло Бінусов припаркував авто в гаражі і мав сісти в інший автомобіль – чи то друзів, чи знайомих.
– Вони його чекали при в’їзді в гаражі. Їхній автомобіль теж було пошкоджено. Їх зараз опитують слідчі, – додала Зоя Вовк.

Редакція виданя «Нова Доба» висловлює співчуття з приводу смерті Михайла Марковича його рідним і близьким.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x