Команда з Руської Поляни посіла шосте місце на «Olympic Moves»

Команда з Руської Поляни посіла шосте місце на «Olympic Moves»

Нещодавно на базі Міжнародного дитячого центру «Артек» у Пущі-Водиці (м. Київ) завершився масштабний всеукраїнський фінал спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» – «Olympic Moves», що був організований Національним олімпійським комітетом України. Відбором юних спортсменів, що представлятимуть Черкащину на змаганнях займається відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області.

Цього року нашу область представляла команда Руськополянської загальноосвітньої школи № 2. До складу команди увійшли 12 найспортивніших і найактивніших учнів та 2 педагоги, зокрема – вчитель фізичної культури Юрій Холодницький, педагог-організатор Наталія Шапран та юний лідер команди Альона Трачук – майстер спорту України із спортивної гімнастики. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

У підсумку змагань команда Руськополянської загальноосвітньої школи № 2 посіла шосте загальнокомандне місце.
Усього у фіналі взяли участь 300 учасників із 25 регіонів України. Команди змагалися у презентації (назва, емблема, девіз з руховими танцювальними елементами), комбінованій естафеті, що складалася із 12 спортивних етапів, грі у волейбол та олімпійській вікторині.
Також Національний олімпійський комітет України для учасників заходу проводив різноманітні тренінги та зустрічі з олімпійцями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x