Партія «УКРОП» пов\’язує вбивство Бінусова з його безкомпромісною позицією

У четвер, 28 вересня, між 22-ю і 23-ю годинами в Черкасах поблизу гаражів у районі Луначарського невідомі скоїли напад на в.о. начальника департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради, очільника Черкаської обласної організації «Українського об’єднання патріотів – УКРОП», депутата міськради Михайла Бінусова. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби політсили.

За попередньою інформацією, злочинці здійснили понад 20 пострілів з автомата Калашникова. Михайла Бінусова призначено виконувачем обов\’язків начальника департаменту ЖКГ Черкаської міськради у вересні цього року. Своїми головними завданнями він одразу визначив боротьбу з корупцією та перекриття усіх незаконних грошових потоків.

УКРОП пов’язує цей зухвалий злочин саме з безкомпромісною позицією Михайла Марковича.

УКРОП співчуває родичам загиблого та вимагає від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, голови Національної поліції Сергія Князєва та правоохоронців Черкащини забезпечити ефективне та оперативне розслідування вбивства Михайла Бінусова.

Довідка. Михайло Бінусов народився 3 липня 1979 року в Черкасах. Закінчив економічний факультет Черкаського державного технологічного університету та факультет правознавства Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого». У 2015 році був обраний депутатом Черкаської міської ради. Працював радником міського голови, до цього очолював Держспоживінспекцію в Черкаській області.

18 серпня 2017 року під час XIII конференції Черкаської обласної організації партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» його призначили головою УКРОПу Черкащини. Він обирався на альтернативній основі та здобув одноголосну підтримку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x