У Черкасах спіймали крадія автомобіля

У Черкасах спіймали крадія автомобіля

Крадієм виявився 35-річний житель Черкас. Його знайшли на одній із вулиць міста, біля викраденої машини. Його дії кваліфіковані слідчим за статтею 289 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Близько п’ятої години ранку до чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення від 40-річного черкащанина про незаконне заволодіння транспортним засобом. Чоловік розповів поліцейським, що свого легковика ввечері залишив біля будинку, а вранці виявив, що автомобіль зник.

Правоохоронці, отримавши опис викраденої машини, розпочали пошуки. Через 4 квартали від місця події поліцейські побачили чоловіка, який штовхав авто, схоже на викрадене. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння і не мав документів на авто. Його доставили до Черкаського відділу поліції для з’ясування всіх обставин. В розмові зі слідчим чоловік зізнався у крадіжці. Свої дії пояснив тим, що автомобілем хотів поїхати в гості до дівчини.

Речовий доказ вилучено. Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження та особі оголошено про підозру за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу Країни. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі до п’яти років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x