Депутати міської ради прокоментували вбивство Михайла Бінусова

Депутати міської ради прокоментували вбивство Михайла Бінусова

Сьогодні під час брифінгу міський голова Анатолій Бондаренко висловив свої припущення щодо причетних людей до вбивства новопризначеного керівника міського департаменту ЖКГ. Депутати Черкаської міської ради Олексій Романов та Павло Карась теж прокоментували вбивство свого колеги Михайла Бінусова. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Нагадаємо, головного «укропівця» області учора ввечері розстріляли невідомі з автомата на околиці міста.

− Пройдена межа, не політичної боротьби, не боротьби за кошти, канали, сфери впливу. Пройдена межа за майбутнє нашого міста і кожного громадянина в нашому місті. Усі ми пам’ятаємо вибори цієї каденції міської ради, всі ми пам’ятаємо прес-конференцію пана Луценка, який сказав, що в Черкасах від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» до влади рветься кримінальне угруповання, він називав конкретні прізвища. Але за два роки ніяких конкретних дій із цього приводу не було. Усі ми чудово розуміємо, що останні два−три місяці в Черкасах відбувається політична криза, відкрито в публічній площині. Вона пов’язана з переформатуванням більшості Черкаської міської ради, зміною секретаря міської ради, з імпічментом міського голови. Мені дуже соромно за моїх колег із Партії Вільних Демократів, за колишніх однопартійців Михайла Бінусова, які під час засідання міської ради в очі секретареві міськради говорили, представником якого угруповання якого є, що вони за нього не голосуватимуть і основна місія не допустити цих представників до реальної влади. Останнім часом вони кардинально змінили свою думку. Хочу підтвердити слова свого колеги Максима Шадловського. До мене також у понеділок небайдужа мені людина, яка має безпосереднє стосунок до цього угруповання, підходила з конкретною пропозицією проголосувати за імпічмент міському голові за певну винагороду. Я відмовився. Хочу підтвердити слова міського голови про те, що Михайло Маркович в розмові зі мною за ці декілька днів, перебуваючи на посаді в.о. директора департаменту, казав про величезну кількість актів підписаних по роботах, які не виконувалися. Його оточення, люди з якими він працював, казали, що в його бік поступали погрози фізичної розправи. На що Бінусов говорив, що вони до цього не дійдуть, − сказав предстваник партії «Самопоміч» Олексій Романов.

Також свою позицію висловив депутат міської ради від ВО «Черкащани» Павло Карась:
− Для нас частина колег у депутатському корпусі є абсолютно недоторканними, це люди, в яких руки в крові, ми це чітко усвідомлюємо, знаємо про кого йдеться. Я особисто не знаю, як далі працювати в цій міській раді, я спільно з убивцями не працюю. Ми хочемо побачити реакцію Гаранта Конституції України, ми вважаємо, що має бути негайна і швидка реакція Президента. Те, що на сьогодні відбувається у Черкасах, це виклик принципам демократії в країні взагалі. Коли зараз це буде замовчане, у Черкасах ніколи не буде виборів, фізично не буде, може буде голосування, але виборів не буде. І фактично ми єдині в позиції – те, що відбулося, це подія загальноукраїнського рівня, тому ми вимагаємо реакцію політичних партій і влади.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x