У Христинівському районі розпочався ремонт дороги державного значення

У Христинівському районі розпочався ремонт дороги державного значення

На автодорозі державного значення М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам\’янка у Христинівському районі на ділянці км 531 – км 535 наприкінці минулого тижня розпочалися роботи з виконання поточного середнього ремонту.

На замовлення Служби автомобільних доріг Черкаській області на цій 4-х кілометровій ділянці автодороги Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам\’янка підрядною організацією ТОВ «ШРБУ-48» розпочато роботи із фрезерування старого асфальтобетонного покриття, проводяться роботи із розширення проїжджої частини. Для зручності водіїв, дорогу буде розширено на 1 метр з лівої та правої сторони. «Нова Доба» про це дізналася в Службі автомобільних доріг.

Після фрезерування старого асфальтобетонного покриття розпочнуться роботи із регенерації основи автодороги за технологією холодного ресайклінгу та влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття за сучасною технологією. Також проводитимуться роботи з укладки узбіччя.
На цій ділянці автодороги також буде ліквідовано пучини з влаштуванням нової конструкції дорожнього одягу з використанням геотекстильних матеріалів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x