Астропрогноз на жовтень

Астропрогноз на жовтень

Овен
(20 березня – 19 квітня)

У жовтні на вас чекає безліч подій – і радісних, і не дуже. Оскільки змінюватимуть вони одна одну з шаленою швидкістю. На те, щоб довго радіти чи сумувати, просто не вистачатиме часу. Постарайтеся просто розслабитися і насолоджуватися життям – це допоможе отримати найбільшу користь. Місяць сприятиме роботі, пов’язаній із цифрами і розрахунками. У родині постарайтеся більше довіряти партнеру і не соромитися йти на компроміс. Не забувайте, що ви теж людина, а значить – можете й помилятися.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 5, 14 і 17 жовтня. Дні, в які Овнам слід проявити обережність: 3, 9 17 жовтня.

Тілець
(20 квітня – 20 травня)

Схоже, зорі вирішили, що Тільцям пора проявити всі свої здібності й довести, що вони заслуговують набагато більшого, ніж мають сьогодні. Завзятість і наполегливість, якими щедро нагородила Тільців природа, допоможуть їм досягти успіху в поточних справах, заклавши надійний фундамент на майбутнє. Питання фінансів, як і стосунки з представниками протилежної статі, будуть стабільними. Гучні перемоги та несподівані грошові надходження до вас не прийдуть, але й серйозних втрат не передбачається. Тільці, які давно знаходяться в парі, можуть задуматися про те, щоб почати спільне ведення господарства.
Особливо сприятливі дні гороскопу Тільців для будь-яких справ і починань: 1, 5, 14 і 19 жовтня. Дні, в які Тельцям слід бути обережним: 3, 9, 16 та 23 жовтня.

Близнюки
(21 травня – 20 червня)

Ви будете задоволені собою і станом своїх справ у жовтні. Активні Близнюки зможуть навіть виділити час на реалізацію особистих планів і задоволення дрібних примх. Астрологи пророкують вам період змін, більшість із яких будуть на краще, однак доведеться продемонструвати своє бажання вчитися і вдосконалюватися. Цілком можливо, що вам захочеться зробити дорогу покупку. У цьому випадку зірки рекомендують витрачати в жовтні лише наявні гроші, не вдаючись до кредитів та розстрочок. Сім’я порадує гармонією у стосунках з другою половинкою, дітьми та дружніми стосунками зі старшими родичами.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 2, 11 і 17 жовтня. Дні, в які Близнюкам слід проявити обережність: 6, 14 і 22 жовтня.

Рак
(21 червня – 22 липня)

Жовтень принесе в життя представників цього знака довгоочікувану розміреність. Ви можете сміливо скорегувати плани на найближче майбутнє і відкласти деякі цілі в дальшу перспективу. Місяць сприятиме самопізнанню та інтелектуальному розвитку. Тож, якщо є бажання, саме час починати здобувати додаткову освіту, підвищувати професійний рівень чи просто освоювати нове захоплення. Особливо успішним буде місяць для Раків, професія яких пов’язана з творчістю. Жовтень подарує вам багато нових ідей і шляхів їхнього втілення. В особистих стосунках варто бути послідовними і впевненими. Несподівані грошові надходження дозволять здійснити давно омріяну покупку.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 4, 11 і 16 жовтня. Дні, в які Ракам слід проявити обережність: 1, 7, 14 і 21 жовтня.

Лев
(23 липня – 22 серпня)
Місяць сприятливий для налагодження взаємин із оточенням, отож скористайтеся нагодою відновити давню дружбу, встановити нові партнерські стосунки і, можливо, розставити крапки над «i» у давніх конфліктах. Левам, які працюють самі на себе, варто замислитися над розширенням діяльності, решті не завадить розпочати хоча б маленьку, але власну справу. В обох випадках матимете хороші результати. У жовтні Леви можуть задуматися про повну зміну іміджу. Правильність цього рішення підтверджуватимуть захоплені погляди протилежної статі і прояв підвищеної уваги до вашої персони.
Особливо сприятливі дні гороскопу Левів для будь-яких справ і починань: 3, 11 і 17 жовтня. Дні, в які Левам слід проявити обережність: 7, 14 та 22 жовтня.

Діва
(23 серпня – 22 вересня)

Дівам цього місяця доведеться попрацювати. Це дасть свої плоди і принесе очікуваний успіх. Щоб не надто втомлюватися, постарайтеся знайти людину, яка зможе розділити з вами навантаження: ділового партнера, помічника чи просто колегу по роботі. Зрозуміло, з ними доведеться ділитися результатами праці, але зорі переконують, що їх буде достатньо і для вас, і для інших. У стосунках у Дів очікується певне затишшя, котре допоможе розібратися з почуттями і вибрати головне.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 1, 5, 13 і 18 жовтня. Дні, в які Дівам слід проявити обережність: 3, 9, 16 і 23 жовтня.

Терези
(23 вересня – 22 жовтня)

Цей місяць зірки рекомендують присвятити облаштуванню добробуту і покращенню умов проживання. Якщо ви давно мрієте про оновлення інтер’єру чи придбання якоїсь побутової техніки, це варто зробити саме зараз. Новим покупкам сприятимуть і фінансові можливості. Зорі обіцяють вас нагородити за надмірну економію в минулих місяцях. Жовтень сприятиме отриманню нових знань і буде особливо прихильним до Терезів, які дарують їх іншим. Найближчим часом чекайте змін в особистому житті. Цілком імовірно, що на обрії з’явиться людина, з якою у вас складуться дуже теплі й близькі стосунки.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 8, 12 і 22 жовтня. Дні, в які Терезам слід проявити обережність: 4, 10 і 17 жовтня.

Скорпіон
(23 жовтня – 21 листопада)

Представники цього знаку можуть зрозуміти, що настав час докорінно змінити своє життя. Скорпіонів перестане задовольняти звичне положення справ. Ці активні й діяльні особистості нарешті усвідомлять, чого їм хочеться отримати від життя, і навряд чи знайдеться така сила, яка зможе зупинити Скорпіона на його шляху. Місяць сприяє зміні роботи і переїздам. У багатьох представників цього знаку виникне реальний шанс змінити і свій сімейний статус. Не забувайте, що іноді для того, щоб отримати бажане, варто ризикнути.
Особливо сприятливі дні: 4, 8, 18 і 23 жовтня. Дні, в які Скорпіонам слід проявити обережність: 6, 13 і 20 жовтня.

Стрілець
(22 листопада – 21 грудня
)
Емоційний підйом і величезний запас нерозтрачених сил допоможуть Стрільцям переробити всю ту купу справ, що з’явиться у жовтні. Не варто надто перейматися роботою. Краще виділяти для кожної стільки зусиль, скільки вона потребує. Решту часу й енергії краще витратити на відпочинок. Така посилена діяльність принесе користь у вигляді кар’єрного зросту і фінансової винагороди. Самотнім Стрільцям не варто відмовлятися від перспективи поїхати в ділову поїздку. У дорозі вас може очікувати доленосна зустріч, що призведе до зміни сімейного статусу і щасливого шлюбу. Сімейним знакам варто бути терплячими і уважними до рідних.
Особливо сприятливі дні гороскопу Стрільців для будь-яких справ і починань: 2, 10 і 15 жовтня. Дні, в які Стрільцям слід проявити обережність: 6, 12 і 19 жовтня.

Козеріг
(22 грудня – 20 січня)

У жовтні Козеріг зможе досягти давно поставлених цілей. Справи, які ніяк не могли зрушити з мертвої точки, підуть на лад і завершаться найкращим чином. Із фінансової точки зору місяць буде досить сприятливим. Разом із тим великі покупки рекомендується перенести на наступний місяць, коли їх можна буде зробити без позик. Друга половинка приємно здивує вас незвичною поведінкою і новими гранями своєї особистості.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 3, 20 і 30 жовтня. Дні, в які Козерогам слід проявити обережність: 5, 12, 18 і 28 січня.

Водолій
(21 січня – 18 лютого)

Представники цього знаку стануть справжніми генераторами цікавих ідей і грандіозних планів. Ви зможете знайти нові джерела заробітку, якщо зумієте підкріпити свої думки природними талантами, працездатністю, наполегливістю і високим творчим потенціалом. Проте у питаннях, пов’язаних із грошима, жовтень для вас мало чим відрізнятиметься від попередніх місяців, адже більшість освоєних вами проектів принесуть реальну винагороду лише в майбутньому. У вільних Водоліїв може з’явитися пасія, якщо вони зможуть нарешті подолати природну лінь і проявлять хоча б мінімальний інтерес до предмету своїх симпатій.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 5, 13, 18 і 24 жовтня. Дні, в які Водоліям слід проявити обережність: 8, 19, 21 та 27 жовтня.

Риби
(19 лютого – 19 березня)

Ваш жовтень буде насичений найрізноманітнішими справами. Однак це не означає, що Рибам доведеться справлятися з усім самостійно. Ваша природне чарівність, шарм і уміння заводити друзів забезпечать допомогу багатьом людям. Не забувайте висловлювати вдячність і готовність прийти на допомогу в майбутньому. Ймовірно, що у вас налагодиться контакт із впливовою особистістю, яка зможе взяти на себе функцію покровителя під час вашого просування кар’єрними сходами. Самотні представники Риб цього місяця мають зосередитись на розвитку вже існуючих стосунків, а не на утворенні нових.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 7, 21, 26 і 30 жовтня. Дні, в які Рибам слід проявити обережність: 4, 12 і 19 жовтня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x