Черкаські ліцеїсти спілкувалися з професійними спортсменками

Черкаські ліцеїсти спілкувалися з професійними спортсменками

Днями в державному навчальному закладі «Черкаський професійний ліцей» в рамках проекту «Олімпійський урок» відбулася зустріч зі спортсменами Черкащини. До учнів завітали видатні спортсменки Черкащини, а саме: майстер спорту міжнародного класу з боксу Марина Мальована і майстер спорту міжнародного класу з дзюдо Анастасія Сапсай. Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області.

До уроку долучилися представники відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області, зокрема відповідальний секретар Іван Урста та стипендіат відділення, майстер спорту України зі стрільби з лука Олександр Гнатенко.

Учні ліцею здивувалися, що спортсменки, які до них завітали, із високими званнями із таких «недівчачих» видів спорту: із боксу та дзюдо. Із великим задоволення молодь познайомилася зі спортсменками та дізналася про їхню історію успіху та досягнення у спорті. Учні ставили безліч різноманітних запитань. Зокрема їх цікавило, чому обрали саме цей вид спорту чи отримували травми і як відновлювалися після них. Розповіді та досягнення гостей надихали учнів все до нових запитань.

Також у рамках Олімпійського уроку відповідальний секретар відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області Іван Урста вручив керівнику кафедри фізвиховання ліцею Марині Літовченко подарунки: м’ячі та пам’ятні олімпійські календарі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x