Молодиків, які силою виселили черкаську сім’ю з житла, судитимуть

Молодиків, які силою виселили черкаську сім’ю з житла, судитимуть

Черкаська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом виселення осіб з будинку по вул. Галана у м. Черкаси та вселення у це житло невідомих осіб, про що неодноразово згадувалося в регіональних ЗМІ. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської місцевої прокуратури.

Троє молодиків, змовившись між собою, силою проникли до вказаного будинку, в якому проживала сім’я з неповнолітньою дитиною. Погрожуючи мешканцям, в період з 02 червня до 27 червня систематично проникали до житла, а в подальшому вчинили примусове, протизаконне виселення останніх із займаного житлового приміщення.

За результатами проведеного досудового розслідування Черкаська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 162 (незаконне проникнення до житла особи, а так само незаконне виселення та інші дії, що порушують недоторканість житла громадян, вчинені із застосуванням насильства, погрозами застосування насильства, за попередньою змовою групою осіб), ч. 3 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинене групою осіб з опором громадянам, які припиняли хуліганські дії).

За вчинення вказаних злочинів зловмисникам загрожує покарання до п’яти років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x