У Звенигородці затримали вуличного грабіжника

У Звенигородці затримали вуличного грабіжника

Зловмисник вирвав сумочку у дівчини, забрав звідти мобільний та втік у невідомому напрямку. Його відшукали за декілька годин на одній із вулиць міста. Речові докази вилучили. Відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції звернулась 24-річна місцева жителька. Заявниця повідомила, що в центрі міста до неї підійшов невідомий чоловік, який вихопив сумочку, а звідти витягнув мобільний та втік у невідомому напрямку. Отримавши опис грабіжника, правоохоронці, патрулюючи вулиці міста помітили схожого за описом чоловіка. У нього поліцейські виявили викрадений у дівчини мобільний телефон. Також при перевірці його документів працівники поліції встановили, що 38-річний чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

За даним фактом слідчим відділенням Звенигородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x