Режисеру УДПУ імені Павла Тичини присвоєно почесне звання

Режисеру УДПУ імені Павла Тичини присвоєно почесне звання

Відповідно до Указу Президента України №286/2017 від 28 вересня 2017 р. «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників освіти» викладачеві Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Алексеєвій Наталії Дмитрівні присвоєно почесне звання «Заслужений працівник культури України». Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.

Наталія Дмитрівна є незмінним керівником студентського народного театру драми і комедії та студентського театру естрадних мініатюр «Дзеркало» УДПУ. Вона вміло поєднує функції не лише організатора, а й режисера, постановника та сценариста студентського театру. За час свого існування (з 2000 року) творчий колектив під керівництвом Алексеєвої Н.Д. підготував постановки за творами українських класиків: «Назар Стодоля», «Катерина», «За двома зайцями», «По-модньому», «Наймичка», «Марія», «Сватання на Гончарівці», «Ніч перед Різдвом», «Безталанна», «Фараони», «Украдене щастя», «Наталка-Полтавка» та ін. Студентський театр здобув численні перемоги на всеукраїнських та міжнародних конкурсах театрального мистецтва.

Режисеру УДПУ імені Павла Тичини присвоєно почесне звання

Колектив університету вітає Наталію Дмитрівну із заслуженою нагородою і бажає невичерпного натхнення та подальших творчих успіхів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x