У БК «Черкаські Мавпи» поділилися баченням нового сезону

У БК «Черкаські Мавпи» поділилися баченням нового сезону

Двогодинне тренування оновленої команди. «Черкаські Мавпи» провели відкрите тренування. В основній групі працює більшість гравців. Відсутні лиш Марко Поповіч, Станімір Марінов та Дмитро Скапінцев. Травмовані баскетболісти спостерігали за розігруванням схем та комбінацій. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

Згодом директор БК «Черкаські Мавпи» Володимир Гриценко, головний тренер Максим Міхельсон та гравці Олександр Кольченко та Володимир Конєв поділилися баченням нового чемпіонату.

У БК «Черкаські Мавпи» поділилися баченням нового сезону

Володимир Гриценко презентував концепцію нового сезону: «Хочемо, щоб цього року результати були кращими ніж того року. Сподіваємося, що нам вдасться здобути медалі. У міжсезоння серйозно працювали над цим. Разом з тренером формували команду. Які новинки? Традиційно клуб веде таку політику – як тема сезону. Цього разу ми вирішили провести чемпіонат під слоганом – «Моя родина «Черкаських Мавп». Нашому клубу вже більше 10-ти років. Маємо хорошу історію. Ми вийшли на той рівень, що це не просто клуб, не просто зібралися спортсмени і грають в баскетбол. А це вже родина, тому що окрім основної команди є багато юнацьких команд. У нас хороша баскетбольна школа, чимало вихованців, їхніх батьків, вболівальників Всі ми – велика родина. Ми перетворюємося на велику конгломерацію вболівальників, любителів баскетболу».

З огляду на якісне підсилення, і гравці, і тренери, і керівництво. Всі ставлять перед командою амбітні завдання.

«Я думаю, що буде дуже цікавий сезон. Команда на всіх позиціях збалансована. Попереду багато роботи. Але ледарів немає, Всі працюють серйозно. Стосовно завдань – я максималіст, тому ставлю високі завдання. Думаю, нам до снаги здобути медалі. І як я вже казав тренеру, у мене в житті було багато третіх місць, тому хочеться піднятися вище. Хочу вийти до фіналу. Якщо будемо ретельно працювати на тренуваннях і під час матчів. Потішимо всіх результатами», – поділився очікуваннями Олександр Кольченко.

Попри меншу кількість команд, Максим Міхельсон зауважив, що легких матчів не буде: «Я впевнений, що прохідних матчів цього року не буде. Всі команди укріпилися. Рівень команд став вищий. Тому будуть якісь сенсації, неочікувані результати. Навіть коли лідер сезону гратиме із 8-ою командою, впевнений може статися все що завгодно».

Побачити оновлену черкаську команду місцеві глядачі зможуть вже 11-го та 13-го жовтня. Тоді у ПС «Будівельник» «Мавпи» зіграють із «Політехніком» та «Дніпром».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x