Житель Канівщини організував нарколабораторію

Житель Канівщини організував нарколабораторію

Обладнав теплицю для вирощування нарковмісних рослин житель Канівського району у своєму сараї. Під часобшуку правоохоронці виявили наркотичні рослини, готовий для вживання наркотик, насіння елітних сортів коноплі та обладнання. Дії чоловіка слідчі кваліфікують за частиною 2 статтею 309 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від відділу забезпечення безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Черкаській області.

Під час проведення санкціонованого обшуку в домоволодінні 45-річного раніше судимого мешканця Канівського району смілянські оперативники виявили в підсобному приміщенні лабораторію з вирощування елітних сортів конопель. Приміщення було обладнане ультрафіолетовим освітленням, вентиляційною системою та системою поливу.

Поліцейські вилучили у чоловіка близько 20 кущів конопель, п`ятилітрову пляшку з готовою для вживання коноплею, насіння елітних сортів коноплі, обладнання для її вирощування та зберігання. Вилучені речові докази направили на дослідження.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією відповідно до частини 2 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення та зберігання наркотичних засобів у великих розмірах) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x