У Ватутіному молодик обікрав свою бабусю

У Ватутіному молодик обікрав свою бабусю

У місті Ватутіне 28-річний молодик неодноразово обкрадав квартиру своєї бабусі. Пенсіонерка звернулася в поліцію. За вчинене молодику загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Звенигородського відділу поліції звернулася 79-річна жителька міста Ватутіне з повідомленням про крадіжку. Пенсіонерка розповіла, що її обікрав онук, викравши з її квартири швейну машинку, газовий балон та холодильник. Раніше хлопець також вчиняв у неї крадіжки, зокрема викрав телевізор, але тоді вона в поліцію не зверталась.

Правоохоронці відшукали підозрюваного. Свою провину зловмисник не заперечував. Як з’ясувалося, він ніде не працював, перебивався випадковими підробітками. Коли грошей на життя не вистачало, крав речі у старенької, вважаючи, що його дії залишаться безкарними. Частину викраденого майна здав на металобрухт іншу частину продав.

За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п\’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x