Геннадій Бобов виступає проти закриття Гарбузинського ПТУ

Геннадій Бобов виступає проти закриття Гарбузинського ПТУ

Про це народний депутат повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

«Вчора з трибуни Верховної Ради було підняте питання щодо закриття Гарбузинського ПТУ (Корсунь-Шевченківський професійний ліцей), що на Корсунщині. Я неодноразово мав розмову з керівництвом області з цього приводу. На словах мені обіцяють зробити все можливе для того щоб не закрити заклад, а на ділі проводять зовсім іншу політику.
Мушу попередити керівництво облради: закриття ПТУ – це злочин проти наступних поколінь за яке рано чи пізно потрібно буде відповідати. Вже зараз у нас гострий дефіцит фахових працівників робітничих спеціальностей. На ринку праці купа економістів та юристів, а от гарного зварювальника, токаря чи комбайнера потрібно шукати. Це сталося через те, що чиновники вбивають професійно-технічну освіту. Це потрібно зупинити.
Я маю чіткі домовленості з провідними агрофірмами Черкащини. В Гарбузинське ПТУ буде БЕЗКОШТОВНО поставлена сучасна агротехніка для того щоб діти могли ефективно опановувати свою майбутню професію. Це той симбіоз бізнесу й освіти про який багато говориться на державному рівні, але який впроваджують в життя одиниці. Так от, в Гарбузині це буде зроблено.
Але для цього ПТУ має функціонувати. Пропоную всім чиновникам в Черкасах гарно зважити ситуацію і зробити правильний вибір. Вас вибрали в орган місцевого самоврядування люди і ви маєте служити їхнім інтересам, а не знищувати рідний край», − йдеться у дописі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x