На Черкаському мосту зміниться час вечірнього пропускного «вікна»

На Черкаському мосту зміниться час вечірнього пропускного «вікна»

На мосту через Дніпро тривають роботи з укладання асфальту на правому проїзді. Зважаючи на це, початок роботи вечірнього пропускного «вікна» може бути з часовими зміщеннями. За інформацією, яку отримала «Нова Доба» в Черкаській ОДА, про це повідомив начальник управління транспорту, дорожнього господарства та оборонно-промислового комплексу облдержадміністрації Сергій Чубань.

Традиційно вечірнє «вікно» працює з 16 до 19 години. Втім сьогодні можливі перебої із запуском його роботи, якщо виконання асфальтоукладальних робіт затягнеться.

Нагадаємо, на об’єкті завершили встановлення всіх металевих оцинкованих воронок у водовідвідні труби для відведення опадів з проїжджої частини мосту. Уклали новий бордюрний камінь та деформаційні шви на правій стороні мосту. Також розібрано бордюрний камінь та завершено очищення тротуару від старого асфальтобетонного покриття з лівої сторони мосту. Водночас продовжуються роботи з піскоструменевого очищення металевих поверхонь ферми мосту від старої фарби та іржі. Проводиться ґрунтування металевих елементів прогонових будов ґрунтом, що наповнений цинком, для захисту від корозії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x