Кращих виноробів та пасічників визначили на Черкащині

Кращих виноробів та пасічників визначили на Черкащині

Вже втретє у Звенигородці відбулося свято винограду, меду та вина, в якому взяли участь виноградарі та майстри високих медозборів всієї Черкащини Завітали на дійство зі своєю продукцією й одесити — представники Національного наукового центру «Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є.Таїрова». Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Діловий регіон».

Першість на виставці меду міцно утримували господарі – звенигородські пасічники. Оцінку їх продукції, а також виноградарів та виноробів надала спеціально створена дегустаційна комісія.

У номінації «Найважче гроно винограду» перемогу здобув Володимир Мусатов з Шевченкового, найважчу ягоду винограду мав звенигородець Віктор Чупріненко, він же виставив і найбільшу кількість сортів винограду. У представленій продукції меду за найбільшу кількість його сортів лідером визнали Романа Гайдука з Лисянки, за найоригінальнішу продукцію бджільництва – Ігоря Бабенка, за оригінальне оформлення місця – Максима Стрільченка (обидва зі Звенигородки).

А от серед виноробів найкраще біле вино було у Олександра Балковенка зі Шполи, червоне вино у Катерини Іщенко зі Звенигородки, а найбільше — 12 видів вина представив Національний науковий центр «Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є.Таїрова».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x