У черкаському дворі загорілася машина – серед версій підпал

У черкаському дворі загорілася машина – серед версій підпал

Упродовж доби рятувальні підрозділи Черкащини ліквідували 3 пожежі автомобілів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

4 жовтня о 12:17 у Золотоноші на вулиці Шевченка під час стоянки загорівся автомобіль «ВАЗ-2106». Ще до прибуття на місце події співробітників Служби порятунку вогонь встиг охопити салон легковика та його двигун. Причиною пожежі стала несправна електропроводка.

5 жовтня о 00:20 у Черкасах на вулиці Чорновола під час стоянки загорівся автомобіль «ВАЗ-21099». Ще до прибуття рятувальників вогонь встиг повністю охопити та поширитися на розташований поруч легковий автомобіль «ВАЗ-2115». Черговий караул 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини зумів зупинити розповсюдження полум’я та врятувати передню частину автомобіля «ВАЗ-2115». Водночас рятувальники запобігли загоранню житлового будинку, біля якого горіли автомобілі. Вогонь встиг пошкодити лише оздоблення одного з балконів на площі 6 кв.м.

На місці пожежі працюють спеціалісти дослідно-випробувальної лабораторії аварійно-рятувального загону спеціального призначення. За попередніми даними, причиною нічної пожежі став підпал.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x