Карась підтримав розпорядження мера щодо проголошення Дня жалоби за Бінусовим

Карась підтримав розпорядження мера щодо проголошення Дня жалоби за Бінусовим

На позачерговому скликанні Черкаської міської ради АТОвці вимагали від міського голови Анатолія Бондаренка вибачення за проголошення Дня жалоби за загиблим депутатом міської ради Михайлом Бінусовим. Як вважають представники організацій АТОвців, мер «заплющює очі» на факт загибелі 24 фронтовиків та проявляє зневагу до воїнів АТО. Під час перерви частина депутатів покинули залу засідань у знак протесту проти проголошення Дня жалоби за загиблим депутатом. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Анатолій Бондаренко був обурений такою поведінкою держслужбовців. І зазначив, що антиморально міському депутату виходити і не голосувати за питання життєдіяльності міста.

Проте радник міського очільника Павло Карась заступився за розпорядження мера і додав, що нині відновити «черкаську демократію» буде дуже важко.

− Коли людина йде на фронт, то знає, що вона на війні. Але політична кар’єра не передбачає такого завершення. Те, що сталося в Черкасах – це дійсно безпрецедентний випадок. Тому абсолютно логічною була жалоба за «черкаською демократією», – каже Павло Карась.

Анатолій Бондаренко зазначив, що безперечно поважає всіх АТОвців і зауважив, що за його каденції було двоє загиблих і в обох випадках оголошувалася жалоба.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x