Квест у доповненій реальності – вперше в Україні

Квест у доповненій реальності – вперше в Україні

V.QUEST – перший квест у доповненій реальності національного масштабу стартує 7 жовтня 2017 року в Україні. Жителі міст України зможуть стати учасниками дійства та виграти безліч гаджетів.

«Для просування унікальної інтернет-платформи VEON ми створили відповідний інструмент − перший в Україні квест у доповненій реальності національного масштабу. Телеком – вже не тільки про мобільний зв\’язок, ми створюємо і впроваджуємо інноваційні продукти та вміємо цікаво їх просувати. Беріть участь у квесті, буде круто!», – каже Павло Даніман, директор із маркетингу Київстар.

На учасників V.QUEST чекає:
• повне занурення у доповнену реальність
• полювання на дронів
• неочікувані розслідування, експерименти та досліди.

Розпочнеться квест масштабним концертом гурту The Hardkiss, що відбудеться 7 жовтня на Контрактовій площі у Києві. Три тижні, до 27 жовтня, учасники квесту по всій Україні виконуватимуть безліч цікавих завдань. Щотижня найуспішніші гравці отримуватимуть інноваційні подарунки – універсальні мобільні батареї, бездротові колонки, гіроборди. А фіналістів квесту чекають електробайки та електрочоппери.

Щоб стати учасником квесту, необхідно:
• встановити додаток VEON та підписатися на канал квесту V.QUEST у VEON
• встановити додаток V.QUEST
• знаходити віртуальні підказки у місті та вигравати інноваційні призи.
Деталі на quest.veon.com.ua

Квест проходиме у Києві, Харкові, Львові, Дніпрі, Одесі та інших містах України.

Нагадаємо, що VEON – глобальна персональна інтернет-платформа, котра була запущена однойменною компанією VEON влітку цього року у п’яти країнах світу, серед яких Україна. Користувачі додатку можуть дзвонити, обмінюватись повідомленнями, спілкуватись з друзями, ділитись фото, переглядати та поширювати відео, отримувати ексклюзивний контент та унікальні пропозиції від партнерів. Для абонентів Київстар користування додатком безкоштовне – мегабайти та кошти з рахунку не зніматимуться. Також абоненти Київстар можуть перевіряти стан свого рахунку, залишок хвилин та мегабайтів, поповнювати мобільний рахунок без комісії за допомогою додатка. Детальніше про платформу VEON читайте на veon.com.ua.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x