Кам’янчанин обікрав пенсіонера

Кам’янчанин обікрав пенсіонера

Зловмисник викрав металеві вироби, які збув на металобрухт. Чоловіка відшукали та доставили до відділення поліції. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Сума збитків встановлюється. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Кам’янського відділення поліції звернувся 82-річний місцевий житель. Заявник розповів, що невідома особа з його підсобного приміщення викрала металеві вироби. Правоохоронці в першу чергу перевірили пункти прийому металобрухту. На одному із них вони дізнались, що декілька днів тому до них приходив чоловік, який збув речі, схожі за описом на викрадені у потерпілого.

Отримавши опис підозрюваного, правоохоронці встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 27-річний житель Кам’янки. Вказану особу розшукали та доставили до відділення поліції. Чоловік зізнався у вчиненому та розповів, що в такий спосіб заробляє собі на прожиття.

За даним фактом слідчим відділенням Кам’янського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x