Жителька Звенигородщини вкрала гроші і витратила їх на випивку

Жителька Звенигородщини вкрала гроші і витратила їх на випивку

На Звенигородщині зловмисниця обікрала пенсіонерку, викравши у неї 2000 гривень, які витратила на випивку. За вчинене жінці загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Звенигородського відділу поліції звернулася 67-річна жителька одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Пенсіонерка розповіла, що з її будинку викрали кошти в сумі 2000 гривень. Також потерпіла зазначила, що в скоєному підозрює знайому свого сина, адже вона залишилася в домівці одна, коли всі пішли на роботу.

Відпрацьовуючи отриману інформацію, поліцейські встановили, що до крадіжки коштів дійсно причетна 29-річна місцева жителька, знайома сина потерпілої. Зловмисниця помітила схованку з коштами, дочекалась, коли нікого не буде в домівці та викрала гроші, які витратила на власні потреби. Як виявилося, це вже не перша крадіжка на рахунку підозрюваної, раніше зловмисниця також фігурувала у подібних вчинках.

За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п\’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x