50-річчя вулиці відзначили в Шполі

50-річчя вулиці відзначили в Шполі

7 жовтня одній із мальовничих вулиць міста Шполи Івана Каландирця виповнилося 50 років. Святкуючи поважні іменини жителі вулиці цього сонячного дня отримали масу вибухових вражень та емоцій, співів і танців.
Відзначити півстолітній день народження рідного куточка організував голова вуличного комітету Дмитро Сімак за підтримки міського голови Сергія Кравченка. Також не обійшлося без допомоги й самих жителів вулиці Івана Каландирця. Про це «Нова Доба» дізналася в Полянській міській раді.

Як зазначають тамтешні містяни, у всі свята вони збираються разом і забувають усе погане, бо тут живуть найкращі та найщиріші люди, які яскравим вогником випромінюють енергію любові й передають від серця до серця.
Розпочалось святкування із нагородження почесних жителів вулиці – їх тут називають першопрохідцями, − це люди, які розпочинали будуватись на вулиці Івана Каландирця і все життя докладали зусилля для того аби, вона була ошатною і затишною.

Грамотою міської ради за активну участь у житті міста, та вагомий особистий внесок у благоустрій вулиці Івана Каландирця отримав голова вуличного комітету, Дмитро Сімак, таку ж нагороду вручили й родині Миколи та Надії Калініченків, а Івана Пугача − відзначили як найстаршого жителя вулиці й активного учасника громадського життя міста.
Справді піднесений настрій містянам створили народні аматорські колективи міського Будинку культури «Берегиня» та «Троїсті музики», а також жартівливими гуморесками присутніх розважав художній керівник народного аматорського колективу «Вечорниці» Сергій Мельник.
Насамкінець невимовна атмосфера щастя, родинного затишку і тепла перенеслась за щедрий український стіл на гостинному подвір’ї голови вуличного комітету Дмитра Сімака. Звідти розносились розмаїття ароматів свіжої випічки та різноманітних смаколиків приготованих вправними руками господинь кожного двору.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x