На Спартакіаді змагалися обласні профспілки

На Спартакіаді змагалися обласні профспілки

У змаганнях ХХІV за ліком Спартакіади, старти якої відбувалися на спортивних спорудах КП «Центральний стадіон» та спортзалі політехнічного технікуму, взяли участь кращі спортсмени з 12 команд обласних галузевих профспілкових організацій. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

Урочисте відкриття Спартакіади відбулося на центральній арені КП «Центральний стадіон» у якому брали участь голова федерації профспілок області, керівники обласних галузевих профспілкових організацій, голова обласного ФСТ «Спартак», заступник голови ФСТ «Україна», голова обласного комітету фізвиховання, представник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації.

У змаганнях з волейболу «золото» отримала команда обкому хіміків, у змаганнях з футзалу перемогли енергетики, чемпіонами з шахів стали Тетяна Метельницька (держустанови) та Вадим Пономаренко (хіміки), з шашок кращими стали представники обкому працівників охорони здоров’я Світлана Пономар та Юрій Серпутько, з настільного тенісу чемпіонами стали Світлана Цьома (обком працівників освіти та науки) та Валентин Лобас з обкому держслужбовців. Змагання з дартсу принесли перемоги голові обкому працівників машинобудування Лідії Миколаенко та Андрію Лукашенко (хіміки).

За підсумками напруженої, безкомпромісної та цікавої для вболівальників спортивної боротьби на спортивних майданчиках з футзалу, волейболу, настільного тенісу, шахів, шашок та дартсу (у змаганнях з дартсу брали участь виключно керівники або їх заступники галузевих об’єднань), визначились переможці загальнокомандної першості.

Перемогу у Спартакіаді виборола команда обласної організації профспілки працівників хімічних галузей промисловості (голова Володимир Шепель), на другому місці команда обкому профспілки держустанов (голова Катерина Кучугурна).

Напруженість спортивної боротьби у змаганнях Спартакіади підтверджується однаковою кількістю залікових очок у трьох команд.

Оргкомітет Спартакіади вирішив нагородити Кубками та грамотами за трете місце команди обкому профспілки працівників культури (голова Василь Марштупа), обкому профспілки працівників освіти та науки (голова Ольга Жалдак) та обласної організації працівників енергетики (голова Олександр Молдаванов).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x