Ходив селом із гранатометом – житель Христиніщини матиме проблеми із законом

Ходив селом із гранатометом – житель Христиніщини матиме проблеми із законом

Гранатомет виявили у 52-річного жителя одного із сіл Христинівського району. Вилучений речовий доказ направлено на експертизу, відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Христинівського відділення поліції від жителів одного із сіл району, надійшло повідомлення про те, що люди бачили чоловіка, який ходить селом та носить з собою предмет, схожий на гранатомет. Негайно на місце події вирушила слідчо-оперативна група.

Працівники поліції встановили підозрювану особу. Ним виявився 52-річний житель села. За місцем його проживання поліцейські виявили РПГ-22. За словами чоловіка, він його знайшов на пасовищі біля села, коли пас корів. Приніс додому та планував в подальшому випробувати в дії.

Речовий доказ вилучено та направлено на дослідження. За даним фактом Христинівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x