Канівські владці навчалися співпрацювати з підприємцями у Вознесенську

Канівські владці навчалися співпрацювати з підприємцями у Вознесенську

З 5 по 6 жовтня делегація з міста Канів відвідала місто Вознесенськ Миколаївської області, де взяли участь у третьому засіданні проекту «Партисипативна демократія та обгрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні», що впроваджується за підтримки МЗС Норвегії. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міської ради.

Загалом у заході взяли участь представники 12 міст України. До складу канівської делегації увійшли: в.о. керуючого справами виконавчого комітету Володимир Святелик, начальник Центру надання адміністративних послуг Олена Проняєва, головний спеціаліст відділу економічного аналізу та торгівлі управління економічного розвитку Ірина Рожкова.

Міський голова Вознесенська Віталій Луков особисто зустрів гостей, розповів їм історію міста та ознайомив із розвитком індустріальної та будівельної галузей Вознесенська. Так, зокрема, тут добре розвинена швейна індустрія, будівельна галузь, також є високий потенціал розвитку річкового транспорту Південним Бугом.

В ході засідання учасники опрацювали підсумковий звіт за результатами фокус-груп, провели аналіз висловлених думок та позиції місцевих підприємців стосовно співпраці з владою, що свідчить про недостатність діалогу влади з підприємцями у всіх містах. За результатами проекту для кожного міста будуть напрацьовані конкретні рекомендації з підвищення ефективності.

Нагадаємо, в травні ц.р. канівці взяли участь у другому засіданні цього проекту, що проходило на базі Миргородської міської ради, в ході якого було напрацьовано показники визначення внеску міста для залучення інвестицій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x