У Чорнобаї в чоловіка, який пив на зупинці, вилучили патрони

У Чорнобаї в чоловіка, який пив на зупинці, вилучили патрони

У чоловіка, який розпивав горілку на зупинці громадського транспорту, під час поверхневого огляду вилучено 15 патронів до автоматичної зброї калібру 5,45. На нього складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 178 КУпАП та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 ККУ. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

На одній із вулиць Чорнобаю поліцейські групи швидкого реагування помітили невідомого громадянина, який на зупинці громадського транспорту розпивав горілку. Під час поверхневої перевірки у раніше судимого за крадіжки 53-річного мешканця Чорнобаївського району поліцейські виявили 15 патронів калібру 5,45 мм.

Чоловік розповів, що знайшов їх на вулиці в районному центрі. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Виявлені боєприпаси вилучено та направлено на експертизу.

За розпивання алкогольних напоїв на чоловіка складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x