Смілянські депутати внесли зміни до районного бюджету

Смілянські депутати внесли зміни до районного бюджету

10 жовтня 2017 року голова районної ради Володимир Грошев провів пленарне засідання позачергової двадцять восьмої сесії Смілянської районної ради сьомого скликання. Про це «Нова Доба» дізналася в Смілянській РДА.

До порядку денного внесено два питання: про зміни до рішення районної ради від 28.09.2016 № 13-1/VII «Про Програму розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Смілянському районі на 2016-2018 роки» та про зміни до рішення районної ради від 23.12.2016 № 17-6/VII «Про районний бюджет на 2017 рік».

Щодо запропонованих питань депутати також заслухали Плескачівського сільського голову В.О. Захарченка та актив громади, які наголосили на терміновому ремонті аварійної ділянки дороги Плескачівка-Сміла.

В обговоренні взяли участь депутати районної ради, керівники районної державної адміністрації, представники громадських організацій, начальник Смілянської ДЕД П.О. Вірський.

Рішення з розгляду питань порядку денного депутатами ухвалено більшістю голосів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x