Про підозру повідомили членам злочинної групи, які збували наркотики на Смілянщині

Про підозру повідомили членам злочинної групи, які збували наркотики на Смілянщині

Слідчим відділом прокуратури Черкаської області 09.10.2017 повідомлено про підозру 5 особам у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, з них 1 особі – у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Організована група в складі 5 осіб з метою незаконного збагачення, діючи умисно та цілеспрямовано, упродовж тривалого часу здійснювали незаконне виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу та психотропної речовини – амфетаміну на території Смілянського району Черкаської області.

Нагадаємо, в ході проведення санкціонованих судом обшуків правоохоронці виявили та вилучили близько 0,5 кг подрібненої коноплі, понад 80 рослин конопель, амфетамін, вогнепальну зброю та набої для неї, гранату, грошові кошти, отримані від незаконної діяльності, в сумі понад 70 тисяч доларів США та 60 тисяч гривень.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні триває, проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, а також вживаються заходи щодо завершення досудового розслідування та скерування справи до суду в розумні строки.

Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x