У Черкасах спіймали двох іноземців-домушників

У Черкасах спіймали двох іноземців-домушників

Злодіями виявилися двоє мешканців однієї із країн кавказького регіону, віком від 32 та 35 років. Чоловіків затримано згідно статті 208 КПК України та відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Близько дванадцятої години дня по лінії «102» надійшло повідомлення від 29-річної жительки Черкас про те, що вона, перебуваючи у квартирі, почула, як невідомі особи намагаються відкрити замок вхідних дверей її помешкання. На виклик виїхала слідчо-оперативна група Черкаського відділу поліції.

Прибувши на місце події, правоохоронці затримали двох чоловіків віком 32 та 35 років. У них було вилучили набір відмичок, якими чоловіки намагалися відкрити двері квартири заявниці. Зловмисники чітко пояснити свої дії не змогли.

Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) та статті 15 (Замах на злочин) Кримінального кодексу України. Зловмисникам оголошено про підозру та затримано в порядку статті 208 КПК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Правоохоронці встановлюють причетність підозрюваних до вчинення аналогічних правопорушень на території Черкащини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x