Канівчани відвідали робочу зустріч громадських активістів в Одесі

Канівчани відвідали робочу зустріч громадських активістів в Одесі

Минулими вихідними, 7-8 жовтня, представники Канева відвідали місто Одеса, де взяли участь у робочій зустрічі громадських активістів регіонів-учасників проекту «Київський Діалог». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міської ради.

«Київський Діалог» – це унікальна німецько-українська платформа, започаткована у 2005 році, для обміну досвідом, яка об’єднує мультиплікаторів зі сфери політики, бізнесу, медіа та громадянського суспільства Німеччини та України, і тим самим сприяє демократичному розвитку України.

У заході взяли участь представники Львівщини, Київщини, Харківщини, Миколаївщини, Черкащини тощо. Канів представляли заступник міського голови Наталія Матінова і директор КП «Туристичний інформаційний центр міста Канів» Яків Прогнімак.

Упродовж двох днів вони проходили різноманітні майстер-класи, брали участь у дискусіях щодо розвитку міст, дізнавалися, як співпрацювати з місцевими активістами та залучати молодь до вирішення локальних проблем тощо. Також мали нагоду послухати виступи досвідчених спікерів: Олега Демчука, Тетяни Харенко, Анни Бондаренко, Станіслава Дрогаєва.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x