В черкаському університеті на хабарі затримали доцента

В черкаському університеті на хабарі затримали доцента

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали на хабарі доцента одного із університетів Черкас, яка систематично вимагала та отримувала гроші від студентів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління СБУ у Черкаській області.

В черкаському університеті на хабарі затримали доцента

Правоохоронці з’ясували, що директор навчально-наукового центру вимагала, зокрема, від одного із студентів 12 тисяч гривень за безперешкодну здачу екзаменаційної сесії.

Оперативники спецслужби затримали зловмисницю у власному кабінеті під час отримання першої половини хабара. Під час обшуків на робочому місці зловмисниці співробітники спецслужби вилучили списки студентів, які «здавали» гроші за складання державних іспитів, екзаменаційних сесій та дипломних робіт.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Як повідомив на «Фейсбук» Сергій Овчаренко, прокурор Черкаської області, працівники Черкаської місцевої прокуратури спільно з оперативниками УСБУ в області затримали на «гарячому» директора центру післядипломної освіти Черкаського державного технологічного університету, яка вимагала від студента неправомірну вигоду в сумі 12 тис. грн. за сприяння у здачі екзаменаційних сесій. У затриманої вилучено першу частину обумовленої суми хабара в розмірі 6 тис. грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x