У Монастирищі для керівників шкіл провели навчання з питань пожежної безпеки

У Монастирищі для керівників шкіл провели навчання з питань пожежної безпеки

11 жовтня в актовій залі Монастирищенської спеціалізованої загальноосвітньої школи № 5 співробітники Монастирищенського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області провели заняття з питань пожежної безпеки для директорів шкіл міста та району. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Основною метою заходу було ознайомити освітян із основними вимогами правил пожежної безпеки в навчальних закладах. Співробітники ДСНС нагадали присутнім правила безпечної поведінки під час використання відкритого вогню, при користуванні побутовими нагрівальними та електричними приладами, а також у разі виявленні вибухонебезпечних та підозрілих предметів.

Фахівці Служби порятунку наголосили керівникам шкіл на необхідності перевірки наявності вогнегасників, утримання в належному стані евакуаційних шляхів та виходів, справності систем зовнішнього протипожежного водопостачання, опалення, улаштування системи оповіщення про пожежу.

Наприкінці профілактичного заходу на майданчику школи працівники освіти за допомогою вогнегасника відпрацювали гасіння умовної пожежі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x