У Старобабанівській колонії під час перевірки виявили порушення

У Старобабанівській колонії під час перевірки виявили порушення

Заступник прокурора Черкаської області Олександр Мироненко та працівники відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру прокуратури області 09.10.2017 здійснили раптові перевірки ДУ «Старобабанівська ВК 92» та «Уманська ВК (№ 129)» Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

У ході перевірки ДУ «Старобабанівська ВК 92» виявлено порушення вимог кримінально-виконавчого законодавства в частині забезпечення службовими особами режимних вимог установи.

За ініціативи заступника прокурора області Уманською місцевою прокуратурою на адресу керівника ДУ «Старобабанівська ВК 92» внесено акт прокурорського реагування на усунення виявлених порушень.

Крім того, заступником прокурора області та працівниками вказаного структурного підрозділу прокуратури області здійснено особистий прийом засуджених в ДУ «Старобабанівська ВК 92» та «Уманська ВК (№ 129)», у ході якого з’ясовувалися питання щодо умов їх утримання в установі, а також надані роз’яснення вимог чинного законодавства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x