На Звенигородщині чоловіки обікрали будинок знайомого

На Звенигородщині чоловіки обікрали будинок знайомого

Зловмисники викрали грошові кошти в сумі 3 тисячі гривень. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції звернувся 45-річний житель одного із сіл району. Заявник розповів, що повернувся додому з роботи та виявив вибиті двері, а зі схованки, де він зберігав гроші, викрадено 3 000 гривень.

Правоохоронці встановили причетних до вчинення кримінального правопорушення чоловіків, ними виявились 28- та 35-річні раніше судимі жителі Звенигородського району. Підозрюваних відшукали та доставили до відділу поліції. Слідчому вони розповіли, що до будинку потерпілого раніше неодноразово заходили в гості та дізнались, де товариш зберігав кошти. Вибрали вдалий момент, коли його не було вдома, і того ж дня викрали 3 000 гривень, які витратили на власні потреби.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення такого кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x