На Черкащині зловмисник ошукав пенсіонерку

На Черкащині зловмисник ошукав пенсіонерку

Зловмисник обміняв у пенсіонерки гроші на сувенірну купюру номіналом 200 гривень. За фактом шахрайських дій відрито кримінальне провадження. Чоловікові загрожує до трьох років обмеження волі. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ НП України в Черкаській області.

До Канівського відділення поліції звернулася 73-річна місцева жителька з повідомленням, що її ошукали. Пенсіонерка розповіла, що до неї прийшов сусід й попросив розміняти купюру номіналом 200 гривень. Жінка погодилась та розміняла чоловікові кошти. На наступний день, коли вона зібралася йти в магазин дістала вказану купюру та помітила, що вона сувенірна, після чого відразу зателефонувала в поліцію. Правоохоронці відшукали підозрюваного. Ним виявився 39-річний канівчанин. Як з’ясувалося зловмисник знайшов сувенірну купюру на вулиці та вирішив виміняти її у сусідки на справжні гроші, які в подальшому витратив на оковиту.

За даним фактом Канівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 1 статті 190(Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x