Наркотики у відрах і бочці – в Умані викрили імовірного наркозбувача

Наркотики у відрах і бочці – в Умані викрили імовірного наркозбувача

В Умані працівники обласного карного розшуку спільно з уманськими оперативниками, слідчими та працівниками прокуратури виявили в гаражному приміщенні 47-річного місцевого мешканця велику кількість марихуани та зброю. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Наркотики у відрах і бочці – в Умані викрили імовірного наркозбувача

До працівників Уманського відділу поліції надійшла оперативна інформація про те, що 47-річний житель міста зберігає та збуває наркотичні засоби. Інформація отримала своє підтвердження. Під час санкціонованого обшуку в гаражному приміщенні підозрюваного поліцейські виявили наповнені сухою подрібненою марихуаною відра об’ємом 15 літрів, напівзаповненену 40-літрову бочку та шість мішків із кущами висушеної коноплі, а також пістолет травматичної дії з ознаками переробки на бойовий. Крім того, у приміщенні поліцейські виявили горшки із землею та насінням коноплі. Речові докази вилучено та направлено на експертизу.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307(Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Вилучені речові докази направлено на експертизу, після результатів якої буде вирішується питання про відкриття ще ряду кримінальних проваджень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x