У Черкаському художньому музеї представили проект «Діалоги»

У Черкаському художньому музеї представили проект «Діалоги»

12 жовтня у Черкаському обласному художньому музеї презентували мистецький проект «ДІАЛОГИ-VIII». Ініціатором та незмінним керівником виступив відомий український художник Володимир Яковець. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Департаменту культури і взаємозв’язків із громадськістю Черкаської ОДА.

В основу концепції виставки покладено ідею діалогу поколінь, жанрів, образів та можливостей. Це «розмова» про мистецтво старих друзів та нових знайомих. Учасники виставки демонструють свободу вираження, мистецький порив та власні філософські роздуми. Володимир Яковець, як куратор проекту, декларує креатив, часом провокує, але завжди робить це у гармонії зі стилем.

У проекті взяли участь більш ніж півсотні учасників з різних регіонів не лише України, але й Європи. Охопивши широкий географічний простір (від Черкас до Берліна), зібравши професійних художників та школярів (вік учасників від 3 до 70 років), «Діалоги» представляють різноманітну та яскраву палітру сучасного мистецтва, яке збурює тишу нашого міста, привертаючи, зосереджуючи та зіштовхуючи різні стилі та техніки виконання. Адже «Діалоги» – це завжди пошук, експеримент та прагнення досконалого.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x