Вистава «Рапунцель. Казка про зниклу Принцесу»

Вистава «Рапунцель. Казка про зниклу Принцесу»

Справжній подарунок від творців хітових вистав-мюзиклів \”День народження Принцеси\”, \”Кіт у чоботях\”, \”Н-у-у, Заєць, постривай-й-й!!\”, \”Новорічні пригоди Червоної Шапочки\”, які підкорили глядача Німеччини та інших європейських країн! Для справжніх поціновувачів добрих дитячих уявлень, слід від яких назавжди залишається у душі кожної дитини!

Сюжет легендарної казки братів Грімм настільки захоплюючий і обожнюємий дітьми і дорослими на всіх континентах, що не раз ставав основою для театральних постановок, художніх та мультиплікаційних фільмів, льодових шоу, мюзиклів, купуючи мільйони нових шанувальників. Ми пропонуємо нове – дивно зворушливе, неймовірно веселе і по-справжньому чарівне сценічне прочитання популярної класичної історії.

Романтична і пустотлива красуня Рапунцель не збирається чекати на високій вежі в очікуванні виконання стародавнього пророцтва – появи прекрасного Принца, який визволить її з ув\’язнення. Потрапити в місто на свято – ось її мрія і мета. Зла чаклунка, прикидаючись матінкою принцеси, всіляко протистоїть цій доленосному події, адже дівчина володіє магічним даром – чарівної довгою косою. Коли Рапунцель співає, її волосся здатні загоювати рани і дарувати вічну молодість. Ця фантастична сила і потрібна чаклунці. Але люта чарівниця намагається даремно, адже у Рапунцель є справжні друзі – закоханий в неї Принц, благородні лицарі, лісові звірі, казково веселий Блазень і, звичайно, юні глядачі, яким доведеться чимало постаратися. Адже їх інтерактивна допомога обов\’язково знадобиться героям чарівної історії!

Дата: 5 листопада 2017, 14:00
Де: Черкаська обласна філармонія, вул. Хрещатик, 196

Ціна – від 80 до 200 грн

Замовлення, доставка та бронювання квитків за телефоном: (093) 295-70-01.

А також в касі «Бюро Добрих послуг», в Будинку торгівлі, 1 поверх, тел.: (0472) 56-01-19, (098) 118-89-45, (063) 399-89-32.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x